Direct naar

on-line bestellen

Miedema-AGF logo aardappelen-groente en fruit
(placeholder)

Miedema-AGF, bestelinformatie


Al onze klanten kunnen hun bestellingen telefonisch doorgeven, via fax of u kunt bij ons inlogcodes krijgen om via internet te bestellen d.m.v de button rechtsbovenin aan te klikken.


Bestellen via Internet

Het grote voordeel van bestellen via Internet is dat u vooraf inzicht hebt in de prijzen, zodat u aan de hand daarvan de beste keuze kunt maken. Tevens ziet u welke producten wij die dag in de aanbieding hebben en kunt u daar direct uw voordeel mee doen.


Bestellen via Internet is zowel voor u als voor ons een efficiënte manier van werken: u beschikt direct over een actueel overzicht van uw bestellingen en wij kunnen uw orders meteen in behandeling nemen. Bovendien zijn desgewenst pakbonnen en facturen altijd en direct oproepbaar. Kortom, door via Internet te bestellen verkrijgt u geheel kosteloos een grote hoeveelheid informatie.


Facturering/Management informatie

Via ons geautomatiseerde factureringssysteem kunnen wij u alle gewenste (historische) informatie over uw bestellingen laten weten.


Prijzen

Onze prijzen worden dagelijks aangepast aan de actuele marktontwikkeling. Desgewenst kunnen wij voor een aantal artikelen ook vaste prijsafspraken met u maken voor een bepaalde periode. Wanneer u aan een bepaald budget wenst vast te houden dan kunnen wij op elk door u gewenst tijdstip met u overleggen welke producten prijstechnisch gezien het beste passen in de door u aangegeven periode.Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter