Direct naar

on-line bestellen

(placeholder)
Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter
Miedema-AGF nieuwsbrief augustus 2020

Miedema-AGF, nieuwsbrief

1 februari 2021 nr. 2

Valentijns inspiratie van Miedema-AGF

Februari de maand waarin Valentijnsdag valt maar ook het begin van een seizoensovergang. De producten die nu nog uit Spanje komen zullen langzamerhand weer van Hollandse bodem komen. De komkommer is als eerste weer van vertrouwde Hollandse kwaliteit beschikbaar.


Omdat bij het maken van deze nieuwsbrief er nog geen versoepeling in zicht is hebben we een aantal Valentijns inspiratie producten voor u uitgelicht. Succes in februari!


Cara cara sinaasappels, per stuk

Deze sinaasappel is roze rood vruchtvlees. De smaak is zoet en de sinaasappel leent zich ervoor om partjes uit te snijden.

Artikelnummer 7279


Radicchio trevise fino, circa 500 gram

Deze radicchiosoort heeft een prachtig krullend blad met dikke witte nerf. De smaak is bitter wat hem goed laat combineren met bijvoorbeeld  citrus en lardo di collonato.

Artikelnummer 4049


Paarse zoete aardappel, kilo

Paars kleurige zoete aardappels, deze soort is minder zoet t.o.v. de oranje. Ideaal voor puree, chips of gestoomd.

Artikelnummer 7565


Red meat radijs, kilo  

Hollandse red meat radijs mooi rood/paars van binnen en heerlijk radijs scherp van smaak..

Artikelnummer 3272


Eetbare rozen, 12 stuks  

Hollandse eetbare rozen verkrijgbaar in het wit, geel, rood en roze verkrijgbaar..

Artikelnummer 7435




Namens team Miedema-AGF wensen wij u in deze roerige tijd veel sterkte toe.


Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.


Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl


Door de relatief korte weg van boomgaard tot in Nederland kan het citrus aan de boom rijpen. Dit komt de smaak en kwaliteit ten goede. Onderstaande citrussoorten zijn onbehandeld waardoor de schil van de vruchten ook te gebruiken zijn.