Deze soorten hebben als basis witte kool welke gefermenteerd worden met andere ingrediënten-smaken.
Deze gefermenteerde koolsmaken zijn direct klaar voor gebruik.
Puur productie proces
Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong. De verse groenten en kruiden worden samen met de witte kool gefermenteerd. Hierdoor ontstaat een unieke smaak en kleur zonder toevoegingen of E nummers. Bovendien zit het vol vitamine C, vezels en vitamine B12.
Toepassing
De toppings zijn heel divers toepasbaar, zowel warm als koud. U kunt ze o.a. toepassen als: topping op een pizza, onderdeel van een wrap vulling, topping op een hamburger, in de sushi rol of op je broodje gezond.
Zuurkool topping chili & onion
300 gram Artikelnummer 3574
Hierin is rode peper en ui mee gefermenteerd.
De rode peper heeft hierdoor zijn heetheid verloren maar de smaak is aanwezig, de ui geeft een ronde smaak eraan.
Zuurkool topping ginger & beetroot
300 gram Artikelnummer 3578
Hierin is gember & rode biet mee gefermenteerd.
De gember is hierdoor subtiel zacht van smaak geworden en de rode biet mooi geeft een volle smaak.
Zuurkool topping garlic & basil
300 gram Artikelnummer 357
Hierin is knoflook en basilicum mee gefermenteerd.
De knoflook krijgt hierdoor een complex subtiele smaak en de basilicum zorgt voor de kruidige ondersteuning.
Wilt u een sample(s) ontvangen neem gerust contact op
Namens team Miedema-AGF wensen wij u een culinaire maand toe.
Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.
Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl