Wij zijn verheugd dat Horeca weer, hetzij in beperkte vorm, open is en hun passie kan uit oefenen. Wij kunnen u helpen om bepaalde processen te vereenvoudigen.
In dat teken staat deze nieuwsbrief, gesneden AGF en in dit geval de slamixen. We hebben diverse mixen in ons assortiment, dagvers gesneden en verpakt, de lollo rosso, lollo bianco, eikenbladsla rood en romaine sla komen direct van de teler te Heemskerk. Standaard verpakken we de slamixen per 500 gram maar desgewenst kunnen wij het ook bulk verpakken.
Ons proces van krop tot verpakking ziet er als volgt uit. Bij elke krop sla wordt handmatig de kern eraf gesneden en dus ook gecontroleerd op kwaliteit, daarna wordt de sla op een automatische transportband gelegd waarna deze machinaal gesneden wordt.
De gesneden sla valt in de wasstraat waar m.b.v. zuurstof het water in ronddraaiende bewegingen de sla wast, dit traject is zo’n 6 meter.
Belangrijk om te weten is dat we hiervoor extra koud water gebruiken om zo de versheid te garanderen. Uiteindelijk wordt de sla opgevangen in kunststof korven en gecentrifugeerd.
Na verpakken wordt het geëtiketteerd.
Hieronder een kleine greep uit het slamixen assortiment. Op onze bestelsite kunt u het gehele assortiment vinden in de artikelgroep sla & slamixen.
Gemengde sla gesneden
Ingredienten: 40% lollo rosso, 40% lollo Bianco & 20% frisee. Artikelnummer 8240
Frisee sla mix
Ingrediënten: 30% frisee, 30% eikenbladsla rood, 20% rucola, 10% Hollandse sla & 10% rode sla. Artikelnummer 8241
Slamix rosso bianco rucola frisee
Ingredienten: 40% lollo rosso, 40% lollo bianco, 15% rucola & 5% frisee. Artikelnummer 8319
Stewart green salad 15 mm grof
Ingredienten: 60% romainse sla 15 mm, 20% rucola & 20% veldsla. Artikelnummer 8624
Namens team Miedema-AGF wensen wij u in deze roerige tijd veel sterkte toe.
Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.
Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl